Schols Facilitaire Dienstverlening

Eenmalige schoonmaak

Schols Facilitaire Dienstverlening is uw partner wanneer u gaat verhuizen.

Na een verbouwing, renovatie of bij nieuwbouw worden panden in de regel bezemschoon opgeleverd. Hiermee zijn zij echter nog niet geschikt voor gebruik.
Bij een eenmalige opleveringsschoonmaak maken wij voor u ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes, liften en trappenhuizen echt schoon.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u advies over eenmalige schoonmaak ? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Een verbouwing of renovatie zorgt voor veel vervuiling, denkt u hierbij aan cementsluier, verf- en kitresten en bouwvuil.

Dit alles kunnen wij voor u verwijderen. Met deze schoonmaak zorgen wij voor een goede basis voor het dagelijkse onderhoud en is het pand direct klaar om in gebruik te nemen.
Een schone start na een renovatie, verbouwing of oplevering van uw nieuwe of bestaande locatie is belangrijk.
Een opleveringsschoonmaak kan worden uitgevoerd in verschillende panden of ruimtes, maar dat hoeft niet alleen na de renovatie, verbouwing of oplevering te zijn.

Eenmalige schoonmaak

Bij een eenmalige opleveringsschoonmaak maken wij voor u ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes, liften en trappenhuizen echt schoon.

Voor Schols Facilitaire Dienstverlening is geen enkele eenmalige schoonmaakklus te gek. Als u wilt weten of we u kunnen helpen, neem gerust contact met ons op en wij adviseren u graag.

Ervaringen van onze klanten

  • ‘Een verademing’, aldus Peter Vinken. “In het verleden voerden we al deze werkzaamheden in eigen beheer uit. Dat kostte ons veel tijd en administratieve taken.” met de samenwerking die we hebben Schols is dit verelden tijd! Ze zijn accuraat en snel.

Peter Vinken – Vinken BV

  • ‘We zijn heel tevreden’ aldus Sandra Meertens. ‘Natuurlijk gaat er tijdens een samenwerking van 7 jaar wel eens wat fout, maar dat gebeurt in elke organisatie en dan komt het aan op het probleemoplossend vermogen. Dat zit bij Schols wel goed

Sandra Meertens – Basisschool De Maaskei

  • ‘Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De samenwerking met Schols verloopt hierin erg plezierig.

Mark Sluiter – Inicom

  • De Rabobank kiest, waar mogelijk, bewust haar partners in de regio. “Dat hoort bij onze missie en visie. In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig. Verder wil de Rabobank, net als Schols, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maaike Janssen – Rabobank Stein