Schols-Facilitaire-Dienstverlening-Glasbewassing

Schols Facilitaire Dienstverlening

Glasbewassing op maat

Ramen wassen hoort niet tot de core business van uw onderneming. Bovendien is het streeploos schoon maken van de beglazing bewerkelijk en echt een vak. Zeker als het glaswerk van uw bedrijfsgebouw(en) omvangrijk en moeilijk bereikbaar is, bijvoorbeeld door hoogte.

Schols Facilitaire Dienstverlening biedt u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand de representatieve uitstraling die het verdient.

Professioneel Glazenwassen

Bij ons kunt u ook terecht voor glazenwasserij en glasbewassing van de ramen. Stralend schone ramen geven een betere uitstraling aan uw bedrijf.

Elk gebouw is anders en ieder gebouw vraagt dus om maatwerk. De reinigingsfrequentie van binnenglas is zelden gelijk aan de wasfrequentie van het buitenglas. Samen met u stellen we een gebouwspecifiek maatwerkplan op om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden. Als we toch op grote hoogte werken, signaleren we daar tegelijk eventuele gebreken voor u.

Professioneel-Glazenwassen_schols_limburg_urmond_stein_beek

Professionele schoonmaak

Glazenwassen is een vak apart, een goede glazenwasser weet goed om te gaan met gevaarlijke situaties.

U kunt hierbij denken aan het werken met een hoogwerker, op een ladder of op een dak. Glazenwassers op een ladder mogen tegenwoordig nog tot 8 meter hoogte werken, daarboven moet gebruik worden gemaakt van een steiger, hoogwerker of telescoopsteel. In de regio Maastricht, Sittard, Elsloo, Beek, Geleen, Nuth of Urmond zijn onze glazenwassers bezig met het wassen van ramen.

Ervaringen van onze klanten

  • ‘Een verademing’, aldus Peter Vinken. “In het verleden voerden we al deze werkzaamheden in eigen beheer uit. Dat kostte ons veel tijd en administratieve taken.” met de samenwerking die we hebben Schols is dit verelden tijd! Ze zijn accuraat en snel.

Peter Vinken – Vinken BV

  • ‘We zijn heel tevreden’ aldus Sandra Meertens. ‘Natuurlijk gaat er tijdens een samenwerking van 7 jaar wel eens wat fout, maar dat gebeurt in elke organisatie en dan komt het aan op het probleemoplossend vermogen. Dat zit bij Schols wel goed

Sandra Meertens – Basisschool De Maaskei

  • ‘Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De samenwerking met Schols verloopt hierin erg plezierig.

Mark Sluiter – Inicom

  • De Rabobank kiest, waar mogelijk, bewust haar partners in de regio. “Dat hoort bij onze missie en visie. In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig. Verder wil de Rabobank, net als Schols, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maaike Janssen – Rabobank Stein