Corona! Na een tijd gesloten te zijn opent Uw bedrijf binnenkort weer zijn deuren.

Dat is goed nieuws. Samen met Schols verder naar een gezonde en hygiënisch schone werkomgeving.

Samen bekijken wij hoe wij samen Uw bedrijf startklaar maken voor een gezonde en schone werkomgeving voor personeel en klanten. Een continue schone werkplek is een gezonde werkplek voor zowel Uw medewerkers als Uw klanten/bezoekers.

Meer en meer wordt duidelijk dat Covid-19 niet uitgebannen kan worden. Corona zal net als de griep een seizoensgebonden ziekte worden waar we mee moeten leren leven. Het voorkomen van ziektes en de overdracht voorkomen van ziektes, is een kwestie van goede hygiëne. Zowel persoonlijke hygiene als de hygiënische werkruimtes waarin we werken, bezoeken en ontvangen.

Onze samenwerking begint met een goede scan van het object.

 • Kan de anderhalve meter afstand gegarandeerd worden.
  Of het nu gaat om een winkel, kantoor of bedrijfsruimte een herindeling van de opzet is misschien nodig om genoeg ruimte en afstand te creëren.
 • Is er een schoonmaakplan/protocol aanwezig en is dit protocol bij iedereen bekent?
  Juist nu is een Grondige intensieve schoonmaak van het hoogste belang om de verspreiding van virussen te voorkomen. Wordt de werkplek grondig en hygiënisch schoongemaakt en tussen de schoonmaakbeurten door bijgehouden door de eigen werknemers.
 1. Samen met Schols facilitair maken wij een dagelijks plan/ protocol en schrijven wij deze uit.
 2. Dieptereiniging van het gebouw en de werkplekken, deze reinigen en te desinfecteren op regelmatige basis.
 3. Extra schoonmaak protocol door eigen personeel, het reinigen van deurklinken, trapleuningen, kranen, koffiezetautomaten, bureaus, vergaderruimtes, balies, sanitair.
 4. Preventiemiddelen, zijn ontsmettingsmiddelen zoals zeep, schoonmaakmiddelen en hygiëne-doekjes, handschoenen en desinfecterende middelen voldoende en makkelijk beschikbaar.

De Schols Hygiëne-box

Drie jaar geleden zag Schols facilitair al de noodzaak van een extra schone werkplek en introduceerde de Hygiëne-box op haar locaties. Nu met de verscherpte hygiëneregels is de Schols Hygiëne-box een centrale-tool geworden die door veel van onze concullega’s is overgenomen. De Hygiëne-box bevindt zich op een centrale plaats binnen Uw bedrijf en medewerkers maken hier gebruik van tijdens het volgen van het extra schoonmaak protocol. De hygiene-box wordt bij ieder bezoek van de medewerkers van Schols Facilitair gecontroleerd en aangevuld zodat U of Uw personeel nooit zonder hygiene middelen zit.

De Schols Hygiëne-box bestaat uit.

 • Doos 120 mondmaskers,
 • Doos 160 stuks hygiene doekjes.
 • Desinfecterende spray (500ml)
 • Flacon desinfecterende hand gel (200ml)
 • Doos 80 stuks handschoenen
 • Doos Tissues (160 stuks)
 • De stevige box plus hygiene instructies

Ervaringen van onze klanten

 • ‘Een verademing’, aldus Peter Vinken. “In het verleden voerden we al deze werkzaamheden in eigen beheer uit. Dat kostte ons veel tijd en administratieve taken.” met de samenwerking die we hebben Schols is dit verelden tijd! Ze zijn accuraat en snel.

Peter Vinken – Vinken BV

 • ‘We zijn heel tevreden’ aldus Sandra Meertens. ‘Natuurlijk gaat er tijdens een samenwerking van 7 jaar wel eens wat fout, maar dat gebeurt in elke organisatie en dan komt het aan op het probleemoplossend vermogen. Dat zit bij Schols wel goed

Sandra Meertens – Basisschool De Maaskei

 • ‘Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De samenwerking met Schols verloopt hierin erg plezierig.

Mark Sluiter – Inicom

 • De Rabobank kiest, waar mogelijk, bewust haar partners in de regio. “Dat hoort bij onze missie en visie. In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig. Verder wil de Rabobank, net als Schols, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maaike Janssen – Rabobank Stein