Keetschoonmaak

Onze professionele keetschoonmaak helpt u de bouwplaats goed schoon en netjes te houden.

Het schoonmaken van bouwketen is een must wanneer het gaat om gemiddelde tot grote bouwplaatsen. Al het personeel eet en drinkt hier, waardoor het van belang is om deze goed schoon te houden. Denk hierbij onder andere aan de wc’s en schaftruimtes, maar tevens aan de algehele keetschoonmaak.

Uiteraard is het ook belangrijk dat de uitvoerdersketen schoon zijn, deze verzorgen namelijk ook het stukje uitstraling van uw onderneming. Onze professionele keetschoonmaak helpt u de bouwplaats goed schoon en netjes te houden.

Schoonmaak bouwketen

Bedrijfsvloeren en bouwplaatsen maken wij volledig schoon.

Voor gemiddelde tot grote bouwplaatsen is het schoonmaken van de bouwketen van groot belang. Schoon sanitair en schone eetruimtes maken de werkomgeving prettiger.

De professionele keetschoonmaak van Schols kunt u ook inzetten voor de uitvoerdersketen. Zo kunt u uw klanten met een gerust hart ontvangen op de bouwplaats.

Bent u op zoek naar bouwkeet schoonmaken?

Wilt u een bouwkeet laten schoonmaken? Periodiek of wekelijks?

Schols is uw partner in facilitaire dienstverlening. Het laten schoonmaken van bouwketen is een must voor elke bouwplaats. Denk hierbij aan het schoonmaken van toiletgroepen en schaftruimtes, maar uiteraard ook de algehele keetschoonmaak.

Tevens is het belangrijk dat de uitvoerderskeet schoon is, dit is namelijk ook het visitekaartje van uw bedrijf. Wij leveren daarnaast ook sanitaire voorzieningen/artikelen. Zo grijpt u nooit mis.

Ervaringen van onze klanten

  • ‘Een verademing’, aldus Peter Vinken. “In het verleden voerden we al deze werkzaamheden in eigen beheer uit. Dat kostte ons veel tijd en administratieve taken.” met de samenwerking die we hebben Schols is dit verelden tijd! Ze zijn accuraat en snel.

Peter Vinken – Vinken BV

  • ‘We zijn heel tevreden’ aldus Sandra Meertens. ‘Natuurlijk gaat er tijdens een samenwerking van 7 jaar wel eens wat fout, maar dat gebeurt in elke organisatie en dan komt het aan op het probleemoplossend vermogen. Dat zit bij Schols wel goed

Sandra Meertens – Basisschool De Maaskei

  • ‘Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De samenwerking met Schols verloopt hierin erg plezierig.

Mark Sluiter – Inicom

  • De Rabobank kiest, waar mogelijk, bewust haar partners in de regio. “Dat hoort bij onze missie en visie. In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig. Verder wil de Rabobank, net als Schols, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maaike Janssen – Rabobank Stein